Vihanneksia
Kesäterveys

Herkuttele terveellisesti kesällä

Kesä ja lomailu saattaa rikkoa arkirutiinit, mutta terveellisestä syömisestä ei tarvitse tinkiä. Kesällä saatavilla on tuoreita ja maukkaita raaka-aineita, joista voi laittaa hyvää syötävää koko perheelle. Aikuinen näyttää valinnoillaan esimerkkiä lapsille.
Aurinkovarjo
Blogi

Odotettu helle on joillekin terveysriski

Sääennusteet lupailevat helteistä säätä koko Suomeen. Moni suomalainen iloitsee helteiden saapumisesta, mutta joillekin etenkin pitkään jatkuvat helteet ovat vakava terveysriski. Kuumuuden aiheuttamia terveyshaittoja on kuitenkin mahdollista torjua.
Video

19 turvakotia palvelee ympäri vuorokauden

Pelko on saapunut 9-vuotiaan Elinan perheeseen. Lähisuhdeväkivallan tekijänä voi olla kuka tahansa läheinen sukupuolesta riippumatta. Turvakoti tarjoaa suojaa ja apua. Tästä kertoo Elinan perheen tarina.
Tuotteitamme

Sähköisiä käsikirjoja

Kuntouttavan työtoiminnan käsikirja Tietoa ja välineitä ammattilaisille asiakastyön ja päätöksenteon tueksi.
Lastenneuvolakäsikirja Ohjeita, työkaluja ja materiaalia lastenneuvolatyötä tekeville. Keskeiset ohjeet ja tukimateriaalit määräaikaisten terveystarkastusten toteuttamiseen.
Lastensuojelun käsikirja Tietoa lastensuojelulaista ja sen soveltamisesta lastensuojeluprosessin eri vaiheissa.
Vammaispalvelujen käsikirja Sähköinen käsikirja on vammaisalan ammattilaisen työväline ja tietopankki.

Lehtiä

Tesso-lehden kansi
Tesso 2/2016 Tesso on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja sosiaali- ja terveysministeriön julkaisema sosiaali- ja terveyspoliittinen aikakauslehti. Uusimassa Tessossa tarkastellaan rahoitusta ja kustannusvaikuttavuutta.
YP-lehden kansi
Yhteiskuntapolitiikka 3/2016 Aiheina mm. perheestä erossaolon yhteydet maahanmuuttajien hyvinvointiin, luottamus eläketurvaan ja perustulokokeilun onnistumisen edellytykset Suomessa.

Työkaluja

FINRISKI-laskuri FINRISKI-laskurilla voit laskea riskisi sairastua sydäninfarktiin tai vakavaan aivoverenkiertohäiriöön seuraavan kymmenen vuoden aikana.
Alkoholilaskuri Promillelaskuri arvioi veren alkoholipitoisuuden suhteessa painoon, aikaan ja juotuun alkoholin määrään.
Hyvinvointikompassi Hyvinvointikompassi.fi sisältää hyvinvoinnin, terveyden sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden avainindikaattorit.

Verkkopalveluja

Innokylä
Innokylä Innokylä on hyvinvointi- ja terveysalan kaikille avoin innovaatioyhteisö. Innokylä tarjoaa sekä sähköisiä että kasvotusten kohtaamiseen perustuvia kehittämistyökaluja
Finelin logo
Fineli Tietoa suomalaisten ja Suomessa käytettävien elintarvikkeiden ravintoainekoostumuksesta.

Palveluja

Koodistopalvelu THL:n koodistopalvelutoiminnan avulla varmistetaan sosiaali- ja terveydenhuollossa käytettävien tietorakenteiden laatu sekä huolehditaan niiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Tapahtumat