Kuvituskuva
Tiedote

Merkittävä läpimurto muistihäiriöiden ehkäisyssä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koordinoima FINGER-tutkimus osoittaa, että tehostetulla elintapaohjauksella voidaan pienentää muistihäiriöiden riskiä ja parantaa iäkkäiden henkilöiden muisti- ja ajattelutoimintoja.
Kuvituskuva
Blogi

Nuo mainiot kesän keskustelunaiheet

Kesällä on neljä keskustelunaihetta ylitse muiden. Yksi on alkoholi, toinen on jäätelö ja kolmas on lenkkimakkara, laskee Mika Gissler THL:n blogissa. Entäs se neljäs?

Aiheitamme

Kuvituskuva
Kuukauden aihe

Infektiotaudit

THL tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille työvälineitä tartuntatautien torjuntaan. Infektiotaudit-sivuilla on tietoa infektiotaudeista ja niiden aiheuttajista, tautien esiintymisestä ja epidemioiden selvityksestä sekä ohjeistusta ja koulutusta infektioiden ehkäisyyn.

Tuotteitamme

Julkaisuja

Kirjan kansi
Turvallisempi kunta Safe Community -toimintamalli paikallisen turvallisuussuunnittelun tukena

Verkkopalveluja

Sosiaaliportti
Sosiaaliportti Sosiaaliportti on sosiaalialan tietopankki verkossa. Palvelu kokoaa ja välittää sosiaalialan tietoa. Palvelu on suunnattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.
Innokylä Innokylä on hyvinvointi- ja terveysalan kaikille avoin innovaatioyhteisö. Innokylä tarjoaa sekä sähköisiä että kasvotusten kohtaamiseen perustuvia kehittämistyökaluja.

Lehtiä

YP:n logo
Yhteiskuntapolitiikka Yhteiskuntapolitiikka on hyvinvointitutkimuksen johtava aikakausjulkaisu Suomessa.
Tesson logo
Tesso Tesso kertoo yleistajuisesti sosiaali- ja terveyspolitiikasta, alan työstä, palveluista, ilmiöistä, kehittämisestä ja tutkimuksesta.

Työkaluja

FINRISKI-laskuri FINRISKI-laskurilla voit laskea riskisi sairastua sydäninfarktiin tai vakavaan aivoverenkiertohäiriöön seuraavan kymmenen vuoden aikana.
Alkoholilaskuri Promillelaskuri arvioi veren alkoholipitoisuuden suhteessa painoon, aikaan ja juotuun alkoholin määrään.
Hyvinvointikompassi Hyvinvointikompassi.fi sisältää hyvinvoinnin, terveyden sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden avainindikaattorit.